VADÁSZKASTÉLY

Budapest nyüzsgésétől messze, de a nagyvárostól karnyújtásnyira található a XIX. század óta fennálló Forster Vadászkastély. A kastély mindössze 18 Km-re fekszik fővárosunktól, Bugyi Nagyközségben. Ősparkos környezete miatt ideális aktív kikapcsolódási célpont természetkedvelőknek. A gasztronómia szerelmeseinek tradicionális, magyaros konyhája biztosít emlékezetes élményeket.

Jelenleg 3 csillagos szállodaként és rendezvényközpontként üzemelünk, a családi nyaralások mellett fő profilunk nagyobb lélegzetvételű konferenciák és esküvők lebonyolítására. Télen a belső terek biztosítják a barátságos és otthonos hangulatot rendezvényeinknek, míg nyáron akár a kastélyt körülölelő parkban is lehetőség nyílik események szervezésére.

Egész évben várjuk kedves érdeklődőink megkereséseit, megadott kapcsolatainkon szívesen válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre. Keressen minket bizalommal Ön is!

image description
 

Népszerű

 

Nagyszerű szolgáltatások

 

TÉRKÉP

Távol a nagyváros zajától
Címünk:
2347, Bugyi Rádai út 01601/14
Posta Cím:
2347 Bugyi, Pf: 54.

FÁS PARK

Közel a természethez
Szakadjon ki a rohanó hétköznapokból, és élvezze a természet nyújtotta szépségeket a kastélyt övező ősparkban.

Tervezze nálunk családi nyaralását

A kastély jelenleg 3 csillagos szállodaként és rendezvényközpontként üzemel. Élvezzék éttermünk nyújtotta gasztronómiai élményeket, míg gyermekeik játszóterünkön játszanak.

Rendezvény és esküvők a Forster Vadászkastélyban

Legyen szó több napos konferenciáról vagy elegáns esküvőkről, Kastélyunk ideális megoldást tud nyújtani a felmerülő igényekre.