Szállodánk egész évben várja vendégeit, ne felejtse el időben lefoglalni pihenését!

 
 

Egyedi élmény

Szállóvendégeinknek lehetősége van megkóstolni, Vadászcsárdánk különlegességeit, továbbá kirándulni a kastélyt övező ősparkban

Tájékoztató a személyazonosításra alkalmas okmány kötelező bemutatásáról

  
Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég, a 2016. évi CLVI. a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató legkésőbb érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, vagy az átmeneti időszakban manuális bevitellel a szálláshelykezelő szoftverében köteles rögzíteni, majd ezen adatokat egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) köteles továbbítani.

A kötelezően rögzítendő adatok az alábbiak:

  • Családi és utónév

  • Születéskori családi és utónév

  • Születési hely, idő

  • Vendég neme

  • Állandó lakcím

  • Állampolgárság

  • Vendég édesanyjának születéskori családi és utóneve (amennyiben ezt a adatot az azonosításra bemutatott okmány tartalmazza).      

  • Személyazonosítás céljából bemutatott okmány azonosító adatai (száma, típusa)

  • Harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum, vagy tartózkodási engedély száma, valamint a beutazás időpontja és helye.

A törvényben foglaltak értelmében az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak köteles bemutatni. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást köteles megtagadni. Jogszabályi felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a személyazonosságot igazoló okmány felmutatása – kortól függetlenül – gyermekek esetén is kötelező!

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.
Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!
 
Számunkra kiemelten fontos a vendégek elégedettsége, kényelmük, komfortérzetük biztosítása, és ezzel párhuzamosan az irányadó kormányrendeletek, törvények maradéktalan betartása. Mindezek érdekében kérjük szíves együttműködésüket a Forster Vadászkastély, Szálloda és Forster Vadászkastély, Panzió recepciós munkatársaival.

  
Köszönettel:
A Forster Vezetősége

 

 

TÉRKÉP

Távol a nagyváros zajától
Címünk:
2347, Bugyi Rádai út 01601/14
Posta Cím:
2347 Bugyi, Pf: 54.

Kutyabarát

Közel a természethez
Szakadjon ki a rohanó hétköznapokból, és élvezze a természet nyújtotta szépségeket a kastélyt övező ősparkban.

Tervezze nálunk családi nyaralását     

A kastély jelenleg 3 csillagos szállodaként és rendezvényközpontként üzemel. Élvezzék éttermünk nyújtotta gasztronómiai élményeket, míg gyermekeik játszóterünkön játszanak.

Rendezvény és esküvők a Forster Vadászkastélyban

Legyen szó több napos konferenciáról vagy elegáns esküvőkről, Kastélyunk ideális megoldást tud nyújtani a felmerülő igényekre.