Forster PanzióA Forster Vadászkastély Panzió további szálláslehetőséget biztosít például a különböző rendezvényeken résztvevők számára, valamint a megújult és modernizált földszinti részben található irodák is komfortosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
 
Az épület kívül-belül megújult, felfrissült, azonban megtartotta a környezethez igazodó patinás, kastélyi hangulatot sugárzó jellegét.
 

Harminc három férőhelyes Panziónkban összesen 12 szobával, és három csillagos ellátással várjuk kedves vendégeinket. A szobáink igényesen berendezettek, és légkondicionáltak. 
 

A Szobák  felszereltsége:
fürdőszoba WC-vel, tévé,  szobaszéf,  légkondicionáló, WIFI
 

 
Áraink és kedvezményeink 2024-tól
 
Kétágyas szoba egy személyre 18.950.- Ft/szoba
Kétágyas szoba 24.400.-Ft/szoba
Háromágyas szoba 35.600.- Ft/szoba
Négyágyas szoba 45.250.- Ft/szoba
Lakosztály 2 fő részére 40.000.- Ft/szoba

Kisállat felár 10 kg-ig 3.500.- Ft, 10 kg felett 5.000.-Ft

Félpanziós ellátás: 10.000.-Ft/fő

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, internet lehetőséget, a reggelit az értékmegőrző és a parkoló használatát
A szállodai szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és az elutazás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni.                                     
 
Gyermek kedvezmények:
 
3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás
3 - 6 éves kor között a szállás ár 50%-a fizetendő
6 - 12 éves kor között a szállás ár 75%-a fizetendő 

Egyedi élmény

Szállóvendégeinknek lehetősége van megkóstolni, Vadászcsárdánk különlegességeit, továbbá kirándulni a kastélyt övező ősparkban.
 

Online foglalás

Tájékoztató a személyazonosításra alkalmas okmány kötelező bemutatásáról.

  
Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég, a 2016. évi CLVI. a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató legkésőbb érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, vagy az átmeneti időszakban manuális bevitellel a szálláshelykezelő szoftverében köteles rögzíteni, majd ezen adatokat egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) köteles továbbítani.

A kötelezően rögzítendő adatok az alábbiak:

Családi és utónév
Születéskori családi és utónév
Születési hely, idő
Vendég neme
Állandó lakcím
Állampolgárság
 

Vendég édesanyjának születéskori családi és utóneve (amennyiben ezt a adatot az azonosításra bemutatott okmány tartalmazza).

Személyazonosítás céljából bemutatott okmány azonosító adatai (száma, típusa)

Harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum, vagy tartózkodási engedély száma, valamint a beutazás időpontja és helye.

A törvényben foglaltak értelmében az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak köteles bemutatni. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást köteles megtagadni. Jogszabályi felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a személyazonosságot igazoló okmány felmutatása – kortól függetlenül – gyermekek esetén is kötelező!

Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.
Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!

 

Számunkra kiemelten fontos a vendégek elégedettsége, kényelmük, komfortérzetük biztosítása, és ezzel párhuzamosan az irányadó kormányrendeletek, törvények maradéktalan betartása. Mindezek érdekében kérjük szíves együttműködésüket a Forster Vadászkastély, Szálloda és Forster Vadászkastély, Panzió recepciós munkatársaival.
  

Köszönettel:

A Forster Vezetősége


 

TÉRKÉP

Távol a nagyváros zajától
Címünk:
2347, Bugyi Rádai út 01601/14
Posta Cím:
2347 Bugyi, Pf: 54.