Forster Panzió

A Forster Vadászkastély Panzió további szálláslehetőséget biztosít például a különböző rendezvényeken résztvevők számára, valamint a megújult és modernizált földszinti részben található irodák is komfortosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
 
Az épület kívül-belül megújult, felfrissült, azonban megtartotta a környezethez igazodó patinás, kastélyi hangulatot sugárzó jellegét.
 

Harminc három férőhelyes Panziónkban összesen 12 szobával, és három csillagos ellátással várjuk kedves vendégeinket. A szobáink igényesen berendezettek, és légkondicionáltak. 

A Szobák  felszereltsége:
fürdőszoba WC-vel, tévé,  szobaszéf,  légkondicionáló, WIFI
  
Áraink és kedvezményeink 2023-tól
 
Kétágyas szoba egy személyre 16.900.- Ft/szoba
Kétágyas szoba 21.800.-Ft/szoba
Háromágyas szoba 31.800.- Ft/szoba
Négyágyas szoba 40.400.- Ft/szoba
Lakosztály 2 fő részére 34.000.- Ft/szoba

Kisállat felár 10 kg-ig 3.500.- Ft, 10 kg felett 4.500.-Ft

Félpanziós ellátás: 8.000.-Ft/fő

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, internet lehetőséget, a reggelit az értékmegőrző és a parkoló használatát
A szállodai szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és az elutazás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni.                                     
 
Gyermek kedvezmények:
 
3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás
3 - 6 éves kor között a szállás ár 25%-a fizetendő
6 - 12 éves kor között a szállás ár 50%-a fizetendő

                                 
.


 

Egyedi élmény

Szállóvendégeinknek lehetősége van megkóstolni, Vadászcsárdánk különlegességeit, továbbá kirándulni a kastélyt övező ősparkban
 

Online foglalás

 

 

Látnivalók a közelbenSzent Adalbert Római Katolikus Templom – Bugyi
A Római Katolikus templom a község központjában a háromszögletű barokk téren áll. Alapkő letétele 1761-ben volt. Építtetője gr. Eszterházy Károly és Migazzi Kristóf váci püspökök voltak. Az egytornyú, szabadon álló, egyenes szentélyzáródású barokk templomot 1763. szeptember 29-én szentelték fel a patrónusául választott Szent Adalbert tiszteletére.
 
Református Templom – Bugyi
A Református templom szintén a község központjában áll. Egytornyú barokk épület, amelynek alapjait 1801-ben rakták le és 1803-ban szentelték fel.
Az Egyházközség 1730 óta létezik. A Gyülekezethez általános iskola is tartozik, melynek neve 2010. szeptember 1-től: Bocskai István Református Általános Iskola Beleznay János tagintézménye. A templom kívül és belül 2010 nyarán pályázati támogatásból felújításra került.
 
Református Templom – Ócsa
Ócsa nagyközség Budapesttől délre 25 km-re található. Már ősidők óta lakott település, bizonyítják ezt a Nemzeti Múzeumban lévő tárgyi emlékek.
Legnevezetesebb épülete a XIII. századi román stílusú, háromhajós, kereszthajós bazilika, a premontrei szerzetesek számára épült. A falu az Árpádházi uralkodók idején királyi birtok volt. Lendületes fejlődését a török megszállás 150 éve állította meg. A lakosság a XVII. század elején református hitre tért. A templom 1560-tól az Ócsai Református Egyházközség tulajdonában és használatában van. 1994. október 29-én az Országos Műemlékvédelmi Hivatal átadta a Református Gyülekezetnek a megújult templomot. 1995-ben Europa Nostra díjjal és az ezzel járó oklevéllel tüntették ki Ócsa Református Műemléktemplomát, a pontos és körültekintő helyreállításért.
 


Tájékoztató
a személyazonosításra alkalmas okmány kötelező bemutatásáról
  
Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég, a 2016. évi CLVI. a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató legkésőbb érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, vagy az átmeneti időszakban manuális bevitellel a szálláshelykezelő szoftverében köteles rögzíteni, majd ezen adatokat egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) köteles továbbítani.


A kötelezően rögzítendő adatok az alábbiak:
  • Családi és utónév
  • Születéskori családi és utónév
  • Születési hely, idő
  • Vendég neme
  • Állandó lakcím
  • Állampolgárság
  • Vendég édesanyjának születéskori családi és utóneve (amennyiben ezt a adatot az azonosításra bemutatott okmány tartalmazza).
  • Személyazonosítás céljából bemutatott okmány azonosító adatai (száma, típusa)
  • Harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum, vagy tartózkodási engedély száma, valamint a beutazás időpontja és helye.
A törvényben foglaltak értelmében az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak köteles bemutatni. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást köteles megtagadni. Jogszabályi felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.
Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy a személyazonosságot igazoló okmány felmutatása – kortól függetlenül – gyermekek esetén is kötelező!
Abban az esetben, ha a szálláshely-szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.
Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!
 
Számunkra kiemelten fontos a vendégek elégedettsége, kényelmük, komfortérzetük biztosítása, és ezzel párhuzamosan az irányadó kormányrendeletek, törvények maradéktalan betartása. Mindezek érdekében kérjük szíves együttműködésüket a Forster Vadászkastély, Szálloda és Forster Vadászkastély, Panzió recepciós munkatársaival.
  
Köszönettel:
A Forster Vezetősége

 

TÉRKÉP

Távol a nagyváros zajától
Címünk:
2347, Bugyi Rádai út 01601/14
Posta Cím:
2347 Bugyi, Pf: 54.