Forster Vadászkastély és Szálloda

Vadászcsárda

Az otthon ízeit felidéző fogásokkal, és a magyar konyha remekműveivel várjuk egész évben kedves vendégeinket a Forster Kastélyhoz tartozó Vadászcsárdában

Esküvők

A Vadászkastély ideális helyszínül szolgálhat ősfás parkjával, tópartjával és otthonos hangulatával kis és nagy esküvőknek egyaránt.

Hotel

Százhuszonhárom férőhelyes hotelünkben összesen 45 szobával és három csillagos ellátással várjuk kedves vendégeinket

Esküvő, rendezvények, konferenciák a Forster Vadászkastélyban

Budapesttől 18 km-re, Bugyi Nagyközségben található, a XIX. század végén épült festői szépségű, több hektár ősparkkal körülhatárolt Forster Vadászkastély. A városhoz közel, de a zajoktól távol, természetes környezetben, tradicionális magyar ízekkel, egyedi gasztronómiai, esküvői és konferencia program lehetőségekkel, sajátos látványelemekkel, és egy új 3 csillagos 45 szobás szállodával várjuk kedves vendégeinket.

Egyedi építésű, padlófűtéses és légkondicionált rendezvénytermünkben esküvői rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk egész évben. Rendezvénytermünk és szállodánk tökéletes harmóniát alkot a minket körül ölelő természettel, belső kialakításában a népi motívumok és a modern kor elemeinek egyensúlyával, összefonódásával találkozunk. Nem csak a kastélyban, hanem külső helyszínen is biztosítjuk szolgáltatásainkat a Forster Catering csapatával.

  • Ingyen Wifi
  • Ingyenes
    parkolás
  • Ingyenes
    reggeli

Kedves Ifjú Pár!

A Kastély mögötti parkban vagy a Vendégház melletti tónál ideális helyszínt biztosítunk a polgári vagy az egyházi ceremóniához hangosítssal. Az esküvői menet élén az Ifjú Pár hintóval érkezhet a Nagyközségben lévő templomhoz, és vissza a Vadászkastélyhoz. Lehetőség van fehér galambok elengedésére a polgári ceremónián, vagy a templomi szertartás után.

Foglaljon most
image description
7892 Vendég
6781 Visszatérő vendég
6123 5* osztályzat

Hírek